Een lang en gezond leven. Dat is wat iedereen uiteraard wenst, maar dit gaat echter niet zomaar. In de eerste plaats is het belangrijk lichamelijk gezond te zijn, maar geestelijke gezondheid is net zo belangrijk. Deze website werd speciaal in het leven geroepen om je op een gezonde manier door het leven te laten gaan.

Er wordt van start gegaan met een overzicht over wat gezonde voeding nu juist inhoudt. Aan de hand van de nieuwe schijf van vijf worden er heel wat tips meegegeven om een gezond eetpatroon te ontwikkelen. Door het volgen van de bijhorende adviezen ligt een gezonde levensstijl binnen ieders handbereik.

Niet alleen voeding komt aan bod op deze website, maar ook verschillende vormen van beweging waardoor je je lichaam in conditie kan houden.

Een speciale rubriek wordt gewijd aan een vegetarische levensstijl en waar je vooral moet op letten als je als vegetariër gezond wilt blijven.

De grootste boosdoeners voor de gezondheid zijn alcohol en roken. Hoe dit juist de gezondheid beïnvloedt kom je op deze website te weten.

Vraag je je af wat wellness nu juist is en hoe dit een positieve invloed kan hebben op je gezondheid? Lees dan zeker eens de speciale rubrieken hierover. Een eerste rubriek gaat over wellness op verschillende gebieden, daarnaast vind je tal van massagetechnieken om lichaam en geest te ontspannen en hoe een saunabezoek een helende werking kan hebben.

Onder het motto ‘elk pondje gaat door het mondje’ worden tips gegeven voor een gezonde en evenwichtige voeding waarmee je je gewicht op peil kan houden. Overgewicht of obesitas heeft immers nefaste gevolgen voor de gezondheid.

Alvast veel leesplezier!